CUtotul

Online cumperi rapid si in siguranta. Tot ce trebuie sa faci este sa urmezi cativa pasi simpli. Iata cateva detalii despre fiecare etapa:

Cauta produsul dorit

Poti cauta un produs direct in campul special de cautare (fig.1) sau navigand in categoriile de produse direct din meniu. (fig.2)

Cautare produse Fig.1

Meniu de navigare Fig.2

Adauga produsele dorite in cosul de cumparaturi prin selectarea butonului “Adauga in cos” (fig. 3).
Poti adauga in cos mai multe produse, din categorii diferite.

Cosul de cumparaturi Fig.3

Verifica-ti comanda

Dupa adaugarea fiecarui produs, esti directionat automat in cosul de cumparaturi, aici poti sa revezi lista produselor selectate, sa actualizezi cantitatea sau sa renunti la unul sau toate produsele selectate. (fig.4)

Verificarea comenzii Fig.4

Detalii de facturare si livrare comanda

Dupa adaugarea produselor dorite in cos, trebuie sa selectezi detaliile de facturare, modalitatile de plata (Ramburs) si adresa de livrare. Momentan, singura maniera prin care puteti intra in poesia produselor comandate este prin livrarea la adresa indicata.

Costul de livrare este de 20 lei. Pentru comenzi in valoarea de peste 600 lei, livrarea este gratuita.

Datele fiscale si contul bancar in care puteti efectua plata comenzii dupa ce ati inscris-o, dupa confirmarea acesteia de catre unul dintre colegii din echipa Cutotul.ro, sunt urmatoarele:

S.C. SUPERMARKET SERVICE S.R.L cu sediul in Satu Mare, Str. Dorna Nr. CD16, Satu Mare, Registrul Comertului J30/797/2007 Cod de Inregistrare Fiscala RO21926986, contul nr. RO80RNCB0221111676170001 deschis la BCR.

Nu uita sa citesti Termenii si conditiile Cutotul.ro inainte.

Pasul final pentru trimiterea comenzii este butonul “Plaseaza comanda”. La scurt timp dupa apasarea acestui buton vei primi un e-mail prin care se inreagistreaza comanda, dupa care un coleg din Echipa Cutotul.ro te va suna pentru a o confirma si a discuta detaliile de livrare.

Ai mai cumparat pana acum de la noi, sau este prima data?

Daca esti client nou, atunci trebuie sa completezi doar datele din formular si sa apesi butonul de “Plaseaza comanda”.(fig.5)

Daca esti deja client, introdu email-ul si parola in pagina numita Contul meu pe care o regasesti in bara de jos a website-ului, si ti se vor incarca toate datele pe care le-ai folosit la ultima comanda.(fig.6)

Detalii facturare Fig.5

Log in Fig.6